top of page

Политика за поверителност

Какъв тип информация събираме?

Получаваме, събираме и съхраняваме информация от вас при ползването на нашия сайт. Използваме софтуерни инструменти за измерване на престоя ви в сайта, включително време за зареждане на дадена страницата, продължителност на посещенията на определена страница и информация за взаимодействието между отделните страници. Също така събираме лична информация при попълване на формата за контакт с нас, която включва вашето име и email. Тази лична информация се използва за обратна връзка с вас.

 

Защо събираме тази информация?

  • За да подобрим функционалността на сайта

  • За да се свържем с Вас при попълване на контактната форма

  • Да спазим всички приложими закони и разпоредби

 

Как съхраняваме данните?

Нашият сайт е разработен с платформата Wix.com, където се съхраняват вашите данни, като се използват общите приложения и защити на Wix.com.

 

Как комуникираме с посетителите на сайта?

При попълване на контактната форма се свързваме с вас по email. Може да ви помолим да попълните анкета за качеството на информацията на сайта.

 

Как използваме бисквитките?

Нашият сайт използва бисквитки за събиране на информация. Услуги на трети страни, като Google Analytics или Wix, може да имат свои собствени политики относно това как събират и съхраняват информация. Тъй като това са външни услуги, такива практики не са включени в Политиката за поверителност на нашия сайт.

 

Обновяване на политиката за поверителност

Ние запазваме правото си да променяме нашата политика за поверителност по всяко време, така че, моля, преглеждайте я често. Промените и уточненията ще влязат в сила веднага след публикуването им на уебсайта. Ако направим съществени промени в тази политика, ще ви уведомим тук, че тя е актуализирана, така че да сте наясно каква информация събираме, как я използваме и при какви обстоятелства, ако има такива, използваме и / или разкриваме.

bottom of page